Φόρτωση Εκδηλώσεις
Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Τμήμα Περιστερίου

Ημέρες: 1 Σαββατοκύριακο

Ημερομηνίες: 7 & 8 Δεκεμβρίου 2019

Ώρες: 11:00πμ – 4:00μμ

Τιμή συμμετοχής: 100€

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΠΟΥΔΑΣΤΕΣ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ N.H.S.ΕΚΠΤΩΣΗ 40%

Ελάχιστη συμμετοχή τμήματος 10 άτομα

Παρέχονται σημειώσεις και πιστοποιητικό εκπαίδευσης

 

Πληροφορίες μαθήματος

       Αυταγάπη & Αυτοπεποίθηση

          Από τον φόβο στην χαρά…

Όλα ξεκινάνε από εμάς και καταλήγουν σε εμάς. Αυτόφωτοι ή όχι εαυτοί στο μικρό σύμπαν της ίδιας μας της ζωής, έλκουμε, δημιουργούμε, αποτρέπουμε ή επιτρέπουμε αυτά που εμείς είμαστε. Ο νόμος της έλξης είναι απαράβατος και όσοι τον κατανοούν βαθιά κερδίζουν χρόνο, χρήμα, κόπο, πραγματώνουν όνειρα, φτιάχνουν καλή υγεία, δυνατές σχέσεις, δυνατά παιδιά, όμορφη ζωή.

Ο μόνος σωστός και ασφαλής δρόμος περνάει μέσα από το εαυτό και ο μόνος ασφαλής τρόπος για να τον διανύσεις είναι η Aυταγάπη!

Πολλοί με ρωτούν αν είναι καλό να αγαπάμε τον εαυτό μας… Υπάρχει πολλή παρανόηση και διαστρέβλωση γύρω από αυτό, αφού πολλοί την συγχέουν ή την συνδέουν με τον εγωϊσμό. Με αυτούς που κοιτάνε μόνο την “πάρτη τους”. Αλλά δεν είναι καθόλου έτσι…

Είναι οδυνηρό να μην αγαπάς τον εαυτό σου και να μπερδεύεσαι άδικα με διαστρεβλώσεις, που συνήθως είναι νοοτροπίες και αντιλήψεις άλλων, κυρίως πολύ αγαπημένων ανθρώπων. Είναι οδυνηρό να περιμένεις να σε αγαπήσουν χωρίς να έχεις δώσει ούτε την μισή αγάπη στον εαυτό σου από αυτή που προσδοκάς. Και είναι εξ’ ίσου οδυνηρό να μην ξέρεις πώς να το κάνεις αυτό.

Με ρωτούν αν γίνεται, αν μαθαίνεται η αυταγάπη και πώς, αν έχει ηλικία, αν είναι πολύ αργά, αν είναι εφικτή με όσα συμβαίνουν γύρω κλπ…

Η Αυταγάπη δεν έχει ηλικία, όριο, σωστή στιγμή. Είναι αναφαίρετο δικαίωμα και ιερή υποχρέωση να σε αγαπάς, τιμώντας έτσι τον εαυτό σου και την ζωή σου.

Αν δεν στο έχουν δείξει ή δεν το έχεις μάθει ως τώρα, υπάρχουν τρόποι για να εκπαιδευτείς και έτσι να βιώσεις και να νιώσεις την διαφορά στον εαυτό σου και την ζωή σου σε όλα τα επίπεδα. Να συνδεθείς με την αυτο-αξία σου και την εμπιστοσύνη στην ζωή, να ανακτήσεις ή να αποκτήσεις την αυτοπεποίθηση που χρειάζεσαι, να πάρεις τους φόβους σου απ’ το χέρι και να ανοιχτείς στα όνειρά σου. Αρκεί να έχεις αποφασίσει πως σου αξίζει κάτι καλύτερο από αυτό που βιώνεις ως τώρα…

Στο μεγάλο βιωματικό εργαστήρι της Αυταγάπης θα μάθεις να συνδέεσαι με σένα, θα υπάρχουν κομμάτια θεωρίας αλλά και δράσεων, θα δοθούν απλοί καθημερινοί τρόποι και εργαλεία που μπορείς να εφαρμόζεις άνετα, θα αποκτήσεις μια πρώτη πολύ καλή επαφή με σένα και όσα είσαι. Γιατί είσαι πολλά υπέροχα πράγματα που ενδεχόμενα έχεις ξεχάσει ή δεν έχεις αναγνωρίσει ως τώρα…

Θα μάθεις επίσης πώς να βγαίνεις από την ασθένεια και να μπαίνεις στην υγεία. Θα ενδυναμωθείς εσωτερικά και έτσι θα βγεις από την θέση του θύματος και θα μπεις στην θέση του ηγέτη. Θα ξυπνήσεις τα δυνατά σου σημεία, ή θα την αυξήσεις. Θα μάθεις να χαίρεσαι και να απολαμβάνεις μικρά και μεγάλα πράγματα στην ζωή και άλλα πολλά. Πάρε μια ιδέα της θεματολογίας:

 1. Η αυταγάπη ρυθμιστής του σωματικού βάρους.
 2. Κλείσιμο αυλαίας στον ρόλο του θύματος και του «καλού παιδιού».
 3. Αλλαγή σκέψης, αλλαγή ζωής.
 4. Τα σπουδαία πράγματα ξεκινούν με σπουδαίες ερωτήσεις.
 5. Βιωματικές τεχνικές και καθημερινά εργαλεία αυταγάπης.
 6. Η επιτυχία και το όνειρο μοσχοβολούν αυταγάπη.
 7. Φτάνει πια! Ώρα για πληρότητα!
 8. Αυταξία, Αυτοπεποίθηση. Μου αξίζουν τα καλύτερα.
 9. Αυτο-ίαση στο σώμα και στην ζωή.
 10. Σχέσεις, εργασία, γάμος, παιδιά.
 11. Λίμπιντος…ξεχασμένη λέξη???
 12. Χαρά, ισορροπία και απόλαυση στο μενού.

Γιατί η ζωή είναι πολύ μικρή για να είναι μίζερη, αλλά και πολύ μεγάλη για να καταφέρουμε να πάρουμε όσα μας αξίζουν.

Μην ξεχάσεις να φέρεις μαζί σου ένα τετράδιο ή μπλοκ και στυλό γιατί θα σου χρειαστούν στις βιωματικές ασκήσεις.

Μην ξεχάσεις να φέρεις μαζί σου την ανοιχτή και καλή σου διάθεση, όπως και κάτι για να φας στα διαλείμματα.

Σε περιμένουμε λοιπόν να συμπορευθούμε σε αυτό το ταξίδι ζωής με πολλή αγάπη και χαρά! Διότι και συ, όπως και όλοι μας, αξίζουμε τα καλύτερα!!!

Και πάνω απ’ όλα αξίζουμε την Αυταγάπη με Αυτοπεποίθηση!!!!

Καθηγητές