Φόρτωση Εκδηλώσεις

Ημέρες: 1 Σαββατοκύριακο

Ημερομηνίες: 1 και 2 Ιουλίου 2023

Ώρες: 10:00πμ έως 5:00μμ

Υπάρχει η δυνατότητα και για on line παρακολούθηση

Απευθύνεται σε όλους όσους θέλουν να εντάξουν το εκκρεμές στην καθημερινότητά τους

Τιμή Συμμετοχής: 200€

Διαθέσιμες θέσεις 30 ατόμων

Θα δοθεί αναλυτικό εγχειρίδιο και ένα πακέτο από 12 διαγράμματα μαζί με το εκκρεμές.

Για τους σπουδαστές του N.H.S. δώρο το εκκρεμές

Πληροφορίες μαθήματος

Eνεργοποίησε τον Εσωτερικό σου Θεραπευτή- με την χρήση του εκκρεμούς

Πρώτο Επίπεδο

Με βήματα απλά ,σταθερά στρέφεσαι στην αρχική σου ενότητα. Σώμα –νους –ψυχή ΕΝΑ με τον Aνώτερο Eαυτό.

Επανασύνδεση, ξεκάθαρη πρόθεση, εστιασμένη προετοιμασία  και απλά  βήματα.

Που επαναφέρουν την ροή της ενέργειας. Την γαλήνη . Το κεντράρισμα. Την καθοδήγηση…..

Και στρέφεσαι να συστηθείς με το εκκρεμές σου. Που αντιπροσωπεύει την σύνδεσή σου με τον Aνώτερο εαυτό σου και το Yποσυνείδητο..

Να κατακτήσεις μια-μια τις δεξιότητες: Μαζί με ένα –ένα τα διαγράμματα. Μαθαίνεις να ρωτάς και να παίρνεις άμεση απάντηση. Τα πρώτα βήματα. Το ναι, το όχι, την εντολή: καθάρισε την ασύμφωνη ενέργεια κι αντικατέστησε με θετική ενέργεια. Άμεσα στρεφόμαστε στο φυσικό σώμα. Αναφερόμαστε σε ένα- ένα τα κυρίαρχα τσάκρα… Και αντίστοιχα αναγνωρίζουμε και μαθαίνουμε να εργαζόμαστε με τα αναλυτικά διαγράμματα. Που μας φέρνουν σ΄ επαφή με τα όργανα του σώματος, με τα σωματικά μας συστήματα όπου μαθαίνουμε να αναγνωρίζουμε μαζί με το εκκρεμές μας την έλλειψη, μπλοκάρισμα, υπερβολή …Να καθαρίζουμε και να εφαρμόζουμε θεραπεία.

Σταδιακά ενδυναμώνουμε την ικανότητά μας να εργασθούμε πάνω σε σώμα εφαρμόζοντας ασκήσεις και στην συνέχεια να μεταφέρουμε την εργασία μας στα διαγράμματά μας και στην δυνατότητα να εργασθούμε και από απόσταση.

Ανάλογα και στην ομάδα θα δοθεί χώρος για να διευρυνθούμε και σε συναισθηματικά/νοητικά αίτια των ασθενειών. Σε βοηθήματα, συμπληρώματα, προκλήσεις και δώρα.

Στόχος μας η κατάκτηση μια ουσιαστικής λειτουργικής σύνδεσης ώστε να βοηθάει και να υποστηρίζει τα καθημερινά μας θέματα που αφορούν την υγεία μας, την ευημερία μας και την εξέλιξή μας αλλά και ταυτόχρονα να έχουμε ένα σύστημα προσφοράς και διευκόλυνσης για το περιβάλλον μας/θεραπευόμενους αν έχουμε.

Αποφοιτώντας έχουμε θεμελιώσει μια σχέση σύνδεσης με το εκκρεμές μας μαζί με τον Ανώτερο Εαυτό μας για την Νέα Ζωή που μας προσφέρει η Νέα μας Διάσταση.

Αύξηση συνειδητότητας, αύξηση της δόνησής μας και της συχνότητάς μας και νέες επιλογές…

Καθηγητές