Φόρτωση Εκδηλώσεις

Διάρκεια: 1 Σαββατοκύριακο
Ημερομηνίες: 27 και  28 Απριλίου 2024
Ώρες: 10.30π.μ. – 5.30μ.μ.

Τιμή Συμμετοχής: 180€

Έγκαιρη προεξόφληση δέκα ημέρες πριν την έναρξη του σεμιναρίου,  έκπτωση  10% άνεργοι 15%

Ελάχιστη συμμετοχή τμήματος 12 άτομα. Μέγιστη 16

ΠΑΡΕΧΟΝΤΑΙ ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ

Πληροφορίες μαθήματος

H λεμφική παροχέτευση είναι μια ειδική τεχνική αποκατάστασης που απευθύνεται σε συγκεκριμένα προβλήματα υγείας του ανθρώπινου οργανισμού. Λεμφικά οιδήματα στα αρχικά στάδια, κατακρατήσεις υγρών στο σώμα, μειωμένο ανοσοποιητικό σύστημα, τοπικό πάχος, μπλοκαρισμένος μεταβολισμός, είναι μερικές από τις συνήθεις περιπτώσεις που η λεμφική μάλαξη (παροχέτευση) έχει ένδειξη με αξιοπιστία και ποιότητα.

Η διευκόλυνση του λεμφικού συστήματος έχει μεγάλη αξία στην σημερινή εποχή διότι αυτό, επιφορτίζεται από το εξωτερικό περιβάλλον με πολλούς βλαβερούς παράγοντες (νέφος, κακή διατροφή, φυτοφάρμακα, μικρόβια).

Επίσης η λέμφος επιβαρύνεται και με ενδογενείς τοξίνες, ελεύθερες ρίζες, περίσσια λίπους, κακή χοληστερόλη οπότε η αξία διευκόλυνσής της είναι τεράστια καθώς ο οργανισμός οδηγείται σε υψηλό βαθμό ΑΠΟΤΟΞΙΝΩΣΗΣ.

Ποιά είναι τα γενικότερα οφέλη της Λεμφικής Μάλαξης (παροχέτευσης);

Η λεμφική Μάλαξη ενεργοποιεί το νευρικό παρασυμπαθητικό σύστημα προκαλώντας χαλάρωση των σωματικών και νοητικών λειτουργιών, τονώνει τον οργανισμό, βοηθά στην κανονική λειτουργία και κινητικότητα του εντέρου και έχει μεγάλη εφαρμογή και στην αισθητική του προσώπου και του σώματος. Δουλεύουμε συχνά με ανθρώπους που ο στόχος δεν είναι απαραίτητα η υγεία, αλλά η ομορφιά. Στην ακμή σε ουλές ή άλλα αντιαισθητικά σημάδια, στην κυτταρίτιδα, όλες οι δερματικές «δυσμορφίες» επηρεάζονται σαφέστατα, θετικά από την εφαρμογή λεμφικής παροχέτευσης. Η εικόνα του δέρματος βελτιώνεται σε όλες τις περιπτώσεις.

Τέλος, η λεμφική παροχέτευση, ρυθμίζοντας τον μεταβολισμό των κυττάρων και ενεργοποιώντας τον μεταβολισμό του λίπους στο λεπτό έντερο, βοηθά σημαντικά στο να μειωθεί η περίσσια λιπώδους ιστού και να αδυνατίσει το σώμα

Ποια είναι τα αποτελέσματα του Λεμφικού Μασάζ στην κυτταρίτιδα;

To πανεπιστήμιο των Βρυξελλών έκανε μια μελέτη στην οποία πήραν μέρος δυο ομάδες γυναικών που είχαν κυτταρίτιδα. Έδωσαν και στις δυο ομάδες συγκεκριμένη διατροφή (δίαιτα) και συγκεκριμένο πρόγραμμα γυμναστικής. Στην μια ομάδα εφάρμοσαν τεχνική λεμφικής παροχέτευσης, ενώ στην άλλη όχι. Και οι δυο ομάδες ανταποκρίθηκαν πολύ καλά στις αλλαγές της δίαιτας και της γυμναστικής. Αλλά, η ομάδα που δέχτηκε τη χειρονακτική λεμφική παροχέτευση έδειξε αξιοσημείωτη μείωση της κυτταρίτιδας. Όχι απλά διακοπή εμφάνισης νέας κυτταρίτιδας, αλλά πτώση της ποσότητας του διογκωμένου λιπώδους ιστού, στο σώμα. Η χειρονακτική Λεμφική Μάλαξη είναι η μόνη τεχνική που έχει καταδείξει ότι μειώνει με αξιοπιστία και συνέπεια την κυτταρίτιδα, και πραγματικά αποκαθιστά την υγεία του σώματος και την εικόνα του δέρματος.

Το σεμινάριο καλύπτει όλη την θεωρία του λεμφικού συστήματος, τις περιπτώσεις των ανθρώπων που τους ταιριάζει κύρια η Λεμφική μάλαξη σαν συνεδρία αποκατάστασης, τα στάδια των οιδημάτων και όλο το θεωρητικό υπόβαθρο της ρύθμισης των υγρών στον ανθρώπινο οργανισμό.

Επίσης έχει τεχνικές και κινήσεις που αφορούν όλο το σώμα και το πρόσωπο και βασίζονται στους «στατικούς κύκλους».

Καθηγητές