Φόρτωση Εκδηλώσεις

Τμήμα Παλαιού Φαλήρου

Ημέρες: Σαββατοκύριακο
Ημερομηνίες: 30 και 31 Μαΐου 2020
Ώρες: 10.30π.μ. – 5.30μ.μ.

Απευθύνεται σε σπουδαστές και απόφοιτους Ρεφλεξολογίας

Τιμή Συμμετοχής: 300€

Με προεξόφληση έως 15 Απριλίου η τιμή διαμορφώνεται στα 250€

Ειδική τιμή 200€ για τα μέλη του Σωματείου Ε.Σ.Σ.Ι.Α.Σ.

Ελάχιστη συμμετοχή τμήματος 10 άτομα μέγιστη 24

Με την ολοκλήρωση των 2 ημερών όλοι οι συμμετέχοντες θα λάβουν ειδικό πιστοποιητικό συνεχιζόμενης επαγγελματικής εκπαίδευσης CPD της Reflexology Academy London.

Πληροφορίες μαθήματος

Ρεφλεξολογία και Γυναικεία Υγεία: μια ολιστική άποψη που παρουσιάζεται από την Hagar Basis

Πρόκειται για ένα διήμερο σεμινάριο εξ’ ολοκλήρου πρακτικής εξάσκησης που δίνει στους ρεφλεξολόγους τα απαραίτητα εργαλεία και τις τεχνικές που μπορούν να εφαρμόσουν κατά τη διάρκεια των δυναμικών και μεταμορφωτικών διαδικασιών που είναι μοναδικές σε όλα τα στάδια της ζωής μιας γυναίκας. Εμμηνόρροια, γονιμότητα; μέχρι την έναρξη της εμμηνόπαυσης και συμπεριλαμβανομένης της ανάπτυξης της γυναικείας σεξουαλικότητας, είναι φυσικά έντονες εσωτερικές φυσικές και ψυχολογικές εμπειρίες μοναδικές για τις γυναίκες.

Κατά τη διάρκεια του μαθήματος, η εστίαση στις πρακτικές τεχνικές που διδάσκονται θα έχουν στόχο την υποστήριξη των γυναικών κατά την διάρκεια των μυριάδων ορμονικών αλλαγών που απαντώνται κατά τη διάρκεια κάθε κυκλικής αλλαγής και την θεραπεία οποιασδήποτε διαταραχής ή δυσφορίας που συνδέεται με μια ανισορροπία και την χαλάρωση των συνθηκών που υπάρχουν εντός των γυναικολογικών και ουρολογικών συστημάτων.

Η ρεφλεξολογία για την υγεία των γυναικών στοχεύει να υποστηρίξει τις μοναδικές πτυχές που επηρεάζουν όλα τα επίπεδα της θηλυκότητας μιας γυναίκας που βιώνει σε όλη τη ζωή της. Διδάσκοντας τους θεραπευτές πώς να εφαρμόσουν τις δεξιότητες και τις τεχνικές που θα βοηθήσουν τους πελάτες τους να αισθάνονται, να θρέφουν και να οικοδομούν την εγγενή τους ζωτικότητα, να βελτιώνουν την υγεία και να ενθαρρύνουν τις διαδικασίες φυσικής επούλωσης του σώματος. Αυτό το πρακτικής εξάσκησης βιωματικό εργαστήριο επιτρέπει στους συμμετέχοντες να αισθάνονται τις επιπτώσεις των τεχνικών κατά την εξάσκηση.

“Να έχει κανείς ένα σώμα που είναι σαν ένα μουσικό όργανο, αρκετά ανοιχτό ώστε να μπορεί να αντηχεί, κυριολεκτικά να αντηχεί με αυτό που έρχεται τόσο από το εσωτερικό όσο και από το εξωτερικό, ώστε να μπορεί κανείς να παραδοθεί σε δυνάμεις μεγαλύτερες από τον εαυτό του.” -Marion Woodman

Η 27χρονη πρακτική εμπειρία της Hagar ως Ρεφλεξολόγος και ως εκπαιδευτής ρεφλεξολογίας της επέτρεψε να προσαρμόσει, να βελτιώσει και να αναπτύξει τις δεξιότητες και τις τεχνικές για να ενισχύσει τη θεραπευτική τους αποτελεσματικότητα. Οι τεχνικές που παρουσιάζονται στηρίζονται στις αρχές και τη μεθοδολογία των προηγμένων τεχνικών Ρεφλεξολογίας (ART) που προήλθαν από τον Tony Porter. Η Χάγκαρ διδάσκει τεχνικές όπου χρησιμοποιούνται και τα δύο χέρια συνδυαστικά στην προσέγγιση των αντανακλαστικών σημείων.

Καθηγητές