Φόρτωση Εκδηλώσεις

Ημέρες: Σάββατο  και  Κυριακή
Ημερομηνίες: 18 και 19 Μαίου 2024 
Ώρες: 10.30π.μ. – 3.30μ.μ.

Τιμή Συμμετοχής: 150€

Έγκαιρη προεξόφληση δέκα ημέρες πριν την έναρξη του σεμιναρίου,  έκπτωση  10% άνεργοι 15%

Ελάχιστη συμμετοχή τμήματος 12 άτομα. Μέγιστη 16

ΠΑΡΕΧΟΝΤΑΙ ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ

Πληροφορίες μαθήματος

Ολιστική Μάλαξη Συνδετικού Ιστού – Βασικές Αρχές Προσώπου/Σώματος

Η Ειδική μάλαξη του συνδετικού ιστού για όλο το σώμα, το κεφάλι, το κρανίο και το πρόσωπο είναι ένας συνδυασμός σύγχρονων ειδικοτήτων μάλαξης που είναι άμεσα εφαρμόσιμες & χρησιμοποιούνται ευρέως στη σύγχρονη κοινωνία.

nlp2.jpg

Ο δερματικός ερεθισμός με ειδικές τεχνικές του υποδόριου συνδετικού ιστού, προκαλεί εκ-πόλωση κεντρομόλων νευρικών ινών. Τα αποτελέσματα είναι άμεσα. Συστολές και βραχύνσεις των ανωτέρω βιολογικών υλικών προσεγγίζουν την φυσιολογία τους καθώς ενεργοποιούνται και διατείνονται με ηρεμία, προσοχή και συνείδηση.

Η επίδραση στα αγγεία και τα νεύρα του εγκεφάλου είναι επίσης φανερή. Το πρόσωπο φωτίζεται και δείχνει νεότερο, η επιδερμίδα ανανεώνεται, το νευρικό σύστημα τονώνεται, όλος ο οργανισμός συντονίζεται σε πιο υψηλά ενεργειακά επίπεδα.

Τέλος η ακολουθία των λεμφικών μαλάξεων, ρυθμίζει εντάσεις και βοηθά τη μη φυσιολογική ροή των υγρών στην περιοχή (μαύροι κύκλοι κάτω από τα μάτια, κατακρατήσεις διάμεσου υγρού).

Τα πρωτόκολλα που χρησιμοποιούνται σε κάθε τεχνική είναι αξιόπιστα, τεκμηριωμένα επιστημονικά και έχουν δοκιμαστεί και αυτοματοποιηθεί με χιλιάδες ώρες πρακτικής εφαρμογής. Δίνουν έτσι την καλύτερη δυνατή ποιότητα και το μέγιστο αυτό-θεραπευτικό αποτέλεσμα στη συνεδρία μας.

Καθηγητές