Φόρτωση Εκδηλώσεις

Έναρξη: 13 Μαρτίου 2024 . Λήξη: 20 Μαρτίου 2024
Ημέρες: Κάθε Τετάρτη
Ώρες: 10:30πμ-2:30μμ

Αφορά άτομα που έχουν ολοκληρώσει τον διετή κύκλο σπουδών στην Ελλάδα ή το εξωτερικό.

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: 150€
Έγκαιρη προεξόφληση έκπτωση 15% άνεργοι 20%

Ελάχιστη συμμετοχή τμήματος 10 άτομα

Χορηγούνται από τη σχολή όλα τα υλικά για την εκπαίδευση, σημειώσεις και Πιστοποιητικό

Πληροφορίες μαθήματος

Η τριχοφυΐα είναι ένα πρόβλημα που απασχολεί τόσο τους άντρες όσο και τις γυναίκες. Από τις πολύ μικρές ηλικίες ξεκινά πλέον η αποτρίχωση γιατί είναι μια υπηρεσία αισθητικής, καθαριότητας  και καλλωπισμού. Η αυξημένη τριχοφυΐα επιβαρύνει την ψυχολογία της γυναίκας και του άντρα, αλλά συγχρόνωςaisthitikh_olistikh-fysikh2.jpg δημιουργεί και παθολογικές καταστάσεις στο δέρμα που πολλές φορές χρήζουν και φαρμακευτικής αγωγής (θυλακίτιδες, όζοι, κύστες  κ.ά.)

Σε αυτό το σεμινάριο θα διδαχτείτε την τέχνη της αποτρίχωσης και πώς να την εξασκείτε με τον σωστό τρόπο, με σεβασμό προς το όργανο που λέγεται δέρμα, με ασφάλεια και πάνω απ’ όλα τηρώντας τους κανόνες υγιεινής.

Επίσης θα διδαχθείτε τα αίτια της αυξημένης τριχοφυΐας τα στάδια ανάπτυξης της τρίχας  την προετοιμασία του δέρματος πριν την αποτρίχωση, αλλά και την περιποίηση του δέρματος μετά την αποτρίχωση. Θα διδαχθείτε επίσης, πώς να επιλέγετε τα σωστά προϊόντα και υλικά της αποτρίχωσης και φυσικά τις ενδείξεις και τις αντενδείξεις.

Τα είδη της αποτρίχωσης που θα μάθετε σε αυτό το σεμινάριο είναι η αποτρίχωση  με κεριά, και η ενζυμική ή βιολογική αποτρίχωση.

Καθηγητές