Φόρτωση Εκδηλώσεις

Ημέρες: Σαββατοκύριακο
Ημερομηνίες: 13 – 14 Ιουλίου 2024
Ώρες: 10.30π.μ. – 3.30μ.μ.

 

Τιμή Συμμετοχής: 150€

Έγκαιρη προεξόφληση δέκα ημέρες πριν την έναρξη του σεμιναρίου,  έκπτωση 10%

Μαθητές της σχολής και άνεργοι 15%

 

Ελάχιστη συμμετοχή τμήματος 10 άτομα

ΠΑΡΕΧΟΝΤΑΙ ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ

Οι απόφοιτοι της σχολής μας μπορούν να εγγραφούν (εάν το επιθυμούν) στο Επαγγελματικό Σωματείο Συμπληρωματικής Ιατρικής Ε.Σ.Σ.Ι.Α.Σ.

Πληροφορίες μαθήματος

On Site Massage – Καθιστή Μάλαξη

Η καθιστή μάλαξη επιτρέπει σε κάποιον να απολαύσει τα ευεργετικά οφέλη ενός επαγγελματικού μασάζ μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα (15 λεπτά), ενώ είναι ντυμένος. Τα σημεία στα οποία εφαρμόζεται είναι κυρίως οι ώμοι, ο αυχένας, το κεφάλι, η πλάτη και τα χέρια.  Αποτελείται από μία καλοδομημένη σειρά τεχνικών μασάζ (μαλάξεις, πιέσεις σε σημεία μεσημβρινών, διατάσεις κ.λ.π.)

Οφέλη της καθιστής μάλαξης:

  • Μειώνει το στρες και την κούραση
  • Aανακουφίζει από μυϊκούς πόνους
  • Αυξάνει την ενέργεια και την εγρήγορση
  • Μειώνει το άγχος
  • Χαρίζει πνευματική διαύγεια και ευεξία

Ως τεχνική έχει τις ρίζες στην αρχαία Ιαπωνία και στο παραδοσιακό μασάζ ΑΜΜΑ, αλλά την σημερινή του μορφή την οφείλει στον David Palmer ο οποίος ήταν καθηγητής του μασάζ στο The Amma Institute of Traditional Japanese Massage , San Francisco. Είχε σαν στόχο να κάνει το μασάζ ποιό προσιτό και εύκολα προσβάσιμο προς τον κόσμο. Στις αρχές της δεκαετίας του ’80 είχε την έμπνευση να σχεδιάσει την πρώτη καρέκλα του on-site massage και να προωθήσει το μασάζ στα γραφεία πολυεθνικών εταιρειών, όπως Apple Computer και Pacific Bell.

Το On-site μασάζ χρησιμοποιείται σε πολλές χώρες του κόσμου,  σε εταιρείες , συνεδριακά κέντρα, εμπορικά κέντρα, για διαφημιστικές προωθήσεις, κ.α. Είναι επίσης ένα πολύτιμο εργαλείο διεύρυνσης πελατείας για κάθε θεραπευτή  του μασάζ,

Καθηγητές