Ιατρός

Αποφοίτησε από την Ελληνογαλλική Σχολή «Jeanne D’ Arc». Είναι τελειόφοιτος Ιατρικής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΕΚΠΑ).

Είναι μέλος της Επιστημονικής Εταιρίας Φοιτητών Ιατρικής Ελλάδας (ΕΕΦΙΕ) και έχει παρακολουθήσει πολλά συνέδρια πάνω σε θέματα κλασσικής και σύγχρονης Ιατρικής, ρομποτικής Ιατρικής, καθώς και ιστορίας της Ιατρικής.

Έχει διατελέσει για 1 χρόνο παρασκευαστής-βοηθός ανατόμου σε συνεργασία με καθηγητές του Πανεπιστημίου στην έδρα της ανατομίας.

Διαθέτει άριστη γνώση της Αγγλικής και Γαλλικής γλώσσας (πτυχία Proficiency & Sorbonne II αντίστοιχα) με επάρκεια διδασκαλίας και γνώση της Γερμανικής.

Για μια πενταετία συμμετείχε ανελλιπώς σε μαθηματικούς διαγωνισμούς, όπου και αναδείχθηκε πολλές φορές σε υψηλές θέσεις.

Το 2008 συμμετείχε σε πρόγραμμα, που διοργάνωσε ο παγκόσμιος σύνδεσμος UNESCO, με τίτλο «Περιβαλλοντική καταστροφή και άνθρωπος, Συνέπειες και κοινωνική ευθύνη». Την ίδια χρονιά εκλήθη από την ένωση CYLC (Congressional Youth Leadership Council) της Αμερική για να συμμετάσχει σε ένα διεθνές πρόγραμμα κρατικής ενοποίησης και διπλωματίας. Λίγο καιρό μετά έλαβε μέσω της ίδιας ένωσης πρόσκληση για την ορκωμοσία του νέου Προέδρου της Αμερικής.

Στα πλαίσια του προγράμματος σπουδών του, συμμετείχε στη συγγραφή ενός επιστημονικού συγγράμματος με τίτλο «Βιοχημεία των συναισθημάτων».

Είναι επίσης πιστοποιημένος και διαθέτει γνώσεις σχετικά με τη λήψη ιστορικού από Κωφάλαλους ασθενείς.

Κατέχει πιστοποίηση εκπαιδευτή πρώτων βοηθειών σε συνεργασία με την Ελληνική Επιτροπή Διεθνών σχέσεων και Ανταλλαγών Φοιτητών Ιατρικής (HELMSIC), την Διεθνή Ομοσπονδία Συνδέσμων Φοιτητών Ιατρικής (IFMSA), το Πανεπιστήμιο Αθηνών και το Νοσοκομείο «Ευαγγελισμός».

Αποτελεί επίσης μέλος της Φοιτητικής Ομάδας Εθελοντικής Αιμοδοσίας του Πανεπιστημίου Αθηνών «Αιμοπετάλιο», αναγνωρισμένης και βραβευμένης από το Υπουργείο Υγείας. Συμμετέχει στη διοργάνωση εθελοντικών αιμοδοσιών στο χώρο των πανεπιστημίων και στη μετάδοση της ιδέας της εθελοντικής αιμοδοσίας με ενημερώσεις σε πανεπιστημιακούς χώρους, σχολεία και χώρους εργασίας.