Ολιστικό Αναζωογονητικό μη χειρουργικό face lifting

Το Rejuvance, ή Face Rejuvenation, ή Natural Fingertip Facelift, ή Νon Surgical Face Lifting είναι μία επαναστατική τεχνική μασάζ για το πρόσωπο, που έχει δημιουργό τον Άγγλο θεραπευτή Stanley Rosenberg. Η μέθοδος, χάρη στα καταπληκτικά αποτελέσματά της, σε πολύ λίγα χρόνια κατέκτησε την υφήλιο, διδάσκεται στα περισσότερα κράτη του κόσμου, σε σχολές και κολέγια και πολλές φορές συνδυάζεται με άλλες τεχνικές όπως: Βελονισμός, Σου-τζοκ, Αγιουρβέδα, Ηλεκτροβελονισμός.

Στην Ελλάδα ήρθε για πρώτη φορά από την Julie Hardenberg, με το όνομα Rejuvance.

Η τεχνική δεν περιορίζεται μόνο στα αισθητικά αποτελέσματα, αλλά επιφέρει μία γενική αναζωογόνηση όλου του οργανισμού, μέσα από τις ειδικές μαλάξεις στους 90 και πλέον μύες του προσώπου, τα ενεργειακά κανάλια και τα βελονιστικά σημεία της περιοχής όπου γίνεται η εφαρμογή.

Δεν χρειάζονται προϊόντα, ή μηχανήματα με ηλεκτρικό ρεύμα, το μόνο που απαιτείται είναι ένας εξαιρετικά εκπαιδευμένος θεραπευτής. Εάν πάλι θέλετε να χρησιμοποιήσετε κάποια προϊόντα ή μηχανήματα, θα διαπιστώσετε ότι τα αποτελέσματα των προϊόντων, πολλαπλασιάζονται.

Μέσα σε έξι συνεδρίες, απαλλάσσει τους μύες του προσώπου, λαιμού, κρανίου και ώμων από την ένταση. Δρα άμεσα στον συνδετικό ιστό, αποκαθιστώντας την ελαστικότητα και την ευλυγισία του. Επίσης, ανιχνεύει τα σημεία όπου ο συνδετικός ιστός έχει κακώς προσκολληθεί στους υποκείμενους μύες και τον απελευθερώνει. Το πρόσωπο αποκτά καθαρή, ελαστική και διάφανη όψη. Οι μικρές ρυτίδες, τα οιδήματα, οι κεφαλαλγίες, οι πόνοι της γνάθου και η δυσκαμψία των ώμων, εξαφανίζονται και παράλληλα οι πελάτες νιώθουν μία αίσθηση βαθιάς χαλάρωσης σε όλο το σώμα.

Δώστε λοιπόν στην πελατεία σας αυτό που πραγματικά της αξίζει:

«Το απόλυτο αναζωογονητικό μασάζ προσώπου».

Rejuvance – πρωινό τμήμα

Οκτώβριος 30 @ 10:30 πμ - 2:30 μμ

Rejuvance – τμήμα σαββατοκύριακο

Ιανουάριος 25, 2020 @ 10:30 πμ - 3:30 μμ

Rejuvance – καλοκαιρινό τμήμα

Ιούνιος 15, 2020 @ 10:30 πμ - 2:30 μμ