Αισθητική

Ολοκληρωμένη εκπαίδευση για την πλήρη αισθητική αντιμετώπιση προβλημάτων προσώπου – σώματος, μέσα από την κλασική αλλά και την εναλλακτική – ολιστική προσέγγιση.

Όσο προχωρά η εξέλιξη, βλέπουμε ότι τα πάντα γύρω μας αλλάζουν. Τίποτε δεν είναι όπως πριν και ποτέ δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι για το αύριο. Αυτό είναι κάτι που οι αισθητικοί το βλέπουμε καθημερινά να συμβαίνει τόσο στην εμφάνιση του δέρματος, όσο και στις αλλαγές γενικά της κατάστασης του προσώπου και του σώματος.

Σήμερα παρά ποτέ, η αισθητικός έρχεται να συμβάλλει, όχι  μόνο στην εξωτερική ομορφιά, αλλά και  στην καλή υγεία. Αυτό το πετυχαίνει με τη σωστή διάγνωση των εκάστοτε προβλημάτων αλλά και την πρόληψη για τα χρόνια που έρχονται, που είναι και η βασικότερη δουλειά  της.

Είναι γνωστό πλέον ότι τα περισσότερα αισθητικά προβλήματα τόσο του προσώπου όσο και του σώματος, έχουν τις ρίζες τους βαθιά μέσα στον οργανισμό μας.

Το άγχος, η κακή διατροφή, η έλλειψη άσκησης, τα ορμονικά προβλήματα, η δυσκοιλιότητα κ.λπ. είναι παράγοντες υπεύθυνοι για την εκδήλωση διαφόρων προβλημάτων όπως η ακμή, οι ρυτίδες, η επιδερμική και μυϊκή χαλάρωση, η αφυδάτωση, οι μαύροι κύκλοι και τα οιδήματα κάτω από τα μάτια, η κυτταρίτιδα, το τοπικό πάχος, η κατακράτηση υγρών, η πρόωρη γήρανση κ.ά.

Η ανάγκη για μια πιο συνολική φροντίδα προκύπτει  από το γεγονός ότι ο άνθρωπος είναι ένα ενιαίο σύνολο που αποτελείται από σώμα, ψυχή και πνεύμα.

Από τα παραπάνω λοιπόν συμπεραίνουμε ότι η κλασική αισθητική φροντίδα του δέρματος δεν είναι πλέον αρκετή, αλλά χρειάζεται μια πιο βαθιά και συνολική αντιμετώπιση, εξερευνώντας ολιστικά τον οργανισμό και τα αίτια του προβλήματος.

Επαγγελματικό Μακιγιάζ

14 Οκτωβρίου @ 10:30 πμ - 2:30 μμ

Αισθητική Προσώπου

29 Οκτωβρίου @ 10:30 πμ - 2:30 μμ

Αισθητική Σώματος

11 Φεβρουαρίου, 2025 @ 10:30 πμ - 2:30 μμ

Αποτρίχωση Προσώπου – Σώματος

25 Φεβρουαρίου, 2025 @ 10:30 πμ - 2:30 μμ