Φόρτωση Εκδηλώσεις

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: 200€

Ειδικές Εκπτώσεις
  • Έγκαιρη προεξόφληση έκπτωση 10% άνεργοι 15%
  • Για τους σπουδαστές του N.H.S. ειδικές τιμές σε συνεννόηση με την γραμματεία.

Όλοι οι σωματοθεραπευτές που έχουν διδαχθεί το Ταϊλενδέζικο μασάζ ή Shiatsu και θέλουν να εντάξουν στην εργασία τους την Ταϊλανδική Αρωματοθεραπεία.

Για τα άτομα που δεν γνωρίζουν Thai massage ή Shiatsu η εκπαίδευση της Ταϊλανδικής Αρωματοθεραπείας είναι εξάμηνος και το πρόγραμμα θα ανακοινωθεί σύντομα.

Ημέρα:  Παρασκευή , Σάββατο και Κυριακή
Ημ/νίες: 7, 8, και 9 Μαρτίου 2025
Ώρα: Παρασκευή 4-8 μμ Σαββατοκύριακο 10:30π.μ. – 4:30μ.μ.

Παρέχονται αναλυτικές σημειώσεις και Πιστοποιητικό Εκπαίδευσης

Οι εγγραφές ανοίγουν την ………………… και κλείνουν την ………………………..

Σεμινάριο Ταϊλανδικής Αρωματοθεραπείας & Μάλαξης

Η πανάρχαια μέθοδος της Ταϊλανδικής μάλαξης (Thai massage) συνδυάζεται άριστα με την Αρωματοθεραπεία ώστε να προκύπτουν θετικά συνεργικά θεραπευτικά αποτελέσματα.

Στο σεμινάριο αυτό δίνεται έμφαση στα φυτικά έλαια και τα αιθέρια έλαια που μπορούν να χρησιμοποιηθούν με ιδιαίτερη έμφαση στα «ανατολικής» προέλευσης.

Τα φυτικά έλαια χρησιμοποιούνται στην Ταϊλανδική μάλαξη κυρίως για τις «λιπαντικές» τους ιδιότητες, ενώ τα αιθέρια έλαια για να προσδώσουν ένα «εξωτικό» άρωμα. Ο συνδυασμός με την Αρωματοθεραπεία εκτός από τα παραπάνω χαρακτηριστικά επιδιώκει και τα παρακάτω:

  • την αξιοποίηση και των θεραπευτικών και καλλυντικών ιδιοτήτων των φυτικών ελαίων
  • την στοχευμένη προσθήκη στο φυτικό έλαιο κατάλληλων αιθερίων ελαίων ώστε να πολλαπλασιάζεται η ευεξία που προκύπτει από τη μάλαξη και παράλληλα να υπάρχουν και εξειδικευμένα – ανάλογα με το αιθέριο έλαιο – θεραπευτικά και καλλυντικά αποτελέσματα.

Στο σεμινάριο αυτό γίνεται αναφορά και στις γενικές αρχές τόσο της Ταϊλανδικής Μάλαξης όσο και της Ταϊλανδικής Αρωματοθεραπείας. Παρουσιάζονται επίσης και φυτικά έλαια και αιθέρια έλαια που συνήθως χρησιμοποιούνται στην Ταϊλάνδη. Η Ταϊλανδική Αρωματοθεραπεία εφαρμόζεται και σε κρεβάτι μασάζ και σε στρώμα στο πάτωμα.

Καθηγητές