Φόρτωση Εκδηλώσεις

Ημερομηνία: 27 Απριλίου 2025

Ημέρες: Κυριακή

Ώρες: 10:00πμ – 6:00μμ

Η παρακολούθηση του μαθήματος  μπορεί να γίνει και διαδικτυακά 

Τιμή Συμμετοχής: 100€

Ελάχιστη συμμετοχή τμήματος 10 άτομα

ΠΑΡΕΧΟΝΤΑΙ ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ

Πληροφορίες μαθήματος

Τα chakra είναι τα ενεργειακά πεδία του ανθρώπινου σώματος. Είναι επτά στον αριθμό και συχνά χαρακτηρίζονται ως δίνες ενέργειας.

Στο μάθημα δε θα μιλήσουμε μόνο για τα κύρια αλλά και για τα δευτερέυοντα τσακρα και τη σημασία τους

Τα chakra του ανθρώπινου σώματος λειτουργούν αυτόνομα, αλλά την ίδια στιγμή το ένα επηρεάζει τη ροή της ενέργειας του άλλου

Με την ειδική γνώση που θα λάβετε θα μπορείτε να αποσυμφορίσετε και να εξυγιάνετε το ενεργειακό και το υλικό σας σώμα.

  1. Ένας θεραπευτής μπορεί να ανιχνεύσει ποιο τσάκρα μας υπολειτουργεί και ποιο υπερλειτουργεί, με το εκκρεμές.
  2. Οι θεραπευτές βλέποντας ένα προβληματικό τσάκρα μπορούν να εμβαθύνουν την ανίχνευση και να βρουν ποιο από τα όργανα που αντιπροσωπεύει το συγκεκριμένο τσάκρα νοσεί. Π.χ. το πρώτο τσάκρα αντιπροσωπεύει τη σπονδυλική στήλη, τα οστά, τα πόδια, την εντερική οδό, το κυκλοφορικό σύστημα και το ίδιο το αίμα. Επίσης το κάθε τσάκρα συνδέεται με διάφορες ψυχικές ασθένειες και συμπεριφορές.
  3. Μπορούμε να ανιχνεύσουμε τα όρια της αύρας μας και πόσο μακριά εκτείνεται σε σχέση με το σώμα. Πολλοί θεραπευτές που γνωρίζουν τη σημασία του Αυρικού πεδίου μπορούν να κάνουν επιτυχημένες διαγνώσεις που αφορούν την ψυχική και σωματική μας υγεία καθώς και να εντοπίσουν τις αιτίες πολλών ασθενειών.
  4. Επίσης οι θεραπευτές συνήθως ρωτούν με το εκκρεμές αν «το τάδε είδος θεραπείας είναι συμβατό με τον ασθενή;» ή «η τάδε θεραπεία θα έχει καλά αποτελέσματα;» ή αν «ο ασθενής είναι σε θέση να δεχτεί τη θεραπεία;», και γενικά ρωτάει ότι θεωρεί σημαντικό για την αποθεραπεία.
  5. Οι εναλλακτικοί θεραπευτές και οι ολιστικοί γιατροί προσπαθούν αν βρουν με το εκκρεμές την συμβατότητα ορισμένων εναλλακτικών φαρμάκων (κρυστάλλων, μετάλλων, βοτάνων, φυτών) για την περίπτωση του ασθενή.
  6. Οι βιοθεραπευτές και οι εναλλακτικοί γιατροί έχοντας μπροστά τους ένα εμφανές σωματικό πρόβλημα μπορούν να ανιχνεύσουν αν είναι παθολογικό ή ψυχοσωματικό και να δώσουν εξαιρετικής ποιότητας θεραπείες και συμβουλές.

Καθηγητές