Φόρτωση Εκδηλώσεις

Έναρξη: 29 Οκτωβρίου 2024 . Λήξη: 3 Ιουνίου 2025
Ημέρες: Κάθε Τρίτη
Ώρες: 10:30πμ-2:30μμ

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ:

  • Πτυχιούχοι παραϊατρικών και εναλλακτικών επιστημών για ειδίκευση.
  • Προσωπικό SPA ή επαγγελματίες που επιθυμούν να εργαστούν σε SPA.
  • Άτομα με ιδιαίτερη επιθυμία να διευρύνουν τις γνώσεις και τις δραστηριότητές τους στον τομέα της Αισθητικής. Σε αυτή την περίπτωση, απαραίτητη προϋπόθεση η παρακολούθηση και το Α’ έτος των Ιατρικών Μαθημάτων. (βλ. πρόγραμμα και κόστος )

 

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:
Εγγραφή: 200€

Δίδακτρα: 1200€

Έγκαιρη προεξόφληση έκπτωση 10% άνεργοι 15%. Για τους σπουδαστές του N.H.S. έκπτωση 20%

Ελάχιστη συμμετοχή τμήματος 8 άτομα, μέγιστη 14

Με την επιτυχή ολοκλήρωση του προγράμματος στους σπουδαστές χορηγούνται 3 διπλώματα (Αισθητικής Προσώπου, Αισθητική Σώματος και Ολιστικής Αισθητικής)

Οι απόφοιτοι της σχολής μας ολοκληρώνοντας το πρόγραμμα, μπορούν να εγγραφούν (εάν το επιθυμούν) στο Επαγγελματικό Σωματείο Συμπληρωματικής Ιατρικής Ε.Σ.Σ.Ι.Α.Σ.

Όλα τα βιβλία και τα προϊόντα αισθητικής που θα χρειαστούν οι σπουδαστές κατά τη διάρκεια των σπουδών τους παραχωρούνται από τη σχολή ΔΩΡΕΑΝ

ΟΛΙΣΤΙΚΗ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΦΥΣΙΚΗ & ΚΛΑΣΙΚΗ

Ολοκληρωμένη εκπαίδευση για την πλήρη αισθητική αντιμετώπιση προβλημάτων προσώπου – σώματος, μέσα από την κλασική αλλά και την εναλλακτική – ολιστική προσέγγιση.

Η βαθιά γνώση, η  εμπειρία δεκαετιών, τα άριστα αποτελέσματα των πρωτοποριακών αυτών μεθόδων, θα διδαχθούν για πρώτη φορά στην Ελλάδα μέσα σε αυτό το διετές πρόγραμμα.aisthitikh_olistikh-fysikh2.jpg

Όσο προχωρά η εξέλιξη, βλέπουμε ότι τα πάντα γύρω μας αλλάζουν. Τίποτε δεν είναι όπως πριν και ποτέ δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι για το αύριο. Αυτό είναι κάτι που οι αισθητικοί το βλέπουμε καθημερινά να συμβαίνει τόσο στην εμφάνιση του δέρματος, όσο και στις αλλαγές γενικά της κατάστασης του προσώπου και του σώματος.

Σήμερα παρά ποτέ, η αισθητικός έρχεται να συμβάλλει, όχι  μόνο στην εξωτερική ομορφιά, αλλά και  στην καλή υγεία. Αυτό το πετυχαίνει με τη σωστή διάγνωση των εκάστοτε προβλημάτων αλλά και την πρόληψη για τα χρόνια που έρχονται, που είναι και η βασικότερη δουλειά  της.

Είναι γνωστό πλέον ότι τα περισσότερα αισθητικά προβλήματα τόσο του προσώπου όσο και του σώματος, έχουν τις ρίζες τους βαθιά μέσα στον οργανισμό μας.

Το άγχοςaisthitikh_olistikh-fysikh2.jpg, η κακή διατροφή, η έλλειψη άσκησης, τα ορμονικά προβλήματα, η δυσκοιλιότητα κ.λπ. είναι παράγοντες υπεύθυνοι για την εκδήλωση διαφόρων προβλημάτων όπως η ακμή, οι ρυτίδες, η επιδερμική και μυϊκή χαλάρωση, η αφυδάτωση, οι μαύροι κύκλοι και τα οιδήματα κάτω από τα μάτια, η κυτταρίτιδα, το τοπικό πάχος, η κατακράτηση υγρών, η πρόωρη γήρανση κ.ά.

Η ανάγκη για μια πιο συνολική φροντίδα προκύπτει  από το γεγονός ότι ο άνθρωπος είναι ένα ενιαίο σύνολο που αποτελείται από σώμα, ψυχή και πνεύμα.

Από τα παραπάνω λοιπόν συμπεραίνουμε ότι η κλασική αισθητική φροντίδα του δέρματος δεν είναι πλέον αρκετή, αλλά χρειάζεται μια πιο βαθιά και συνολική αντιμετώπιση, εξερευνώντας ολιστικά τον οργανισμό και τα αίτια του προβλήματος.

Η φιλοσοφία της Ολιστικής Αισθητικής βασίζεται – εκτός των άλλων – στο άγγιγμα και στη διαπροσωπική επικοινωνία.

Οι ολιστικές μέθοδοι -Ρεφλεξολογία, Αρωματοθεραπεία, Λεμφική Παροχέτευση, Rejuvance, Creative healing, Αγιουρβέδα, Συμβουλευτική Διατροφολογία, ηλεκτροβελονισμο κ.ά- διευρύνουν τις εφαρμογές της κλασικής Αισθητικής και λειτουργούν κυρίως στην πηγή των διαταραχών. Με αυτό τον τρόπο έχουμε καλύτερα και πιο μακροπρόθεσμα αποτελέσματα των περιποιήσεων με τα προϊόντα που εφαρμόζουμε εξωτερικά.

Αυτό συμβαίνει  γιατί όταν έχουμε έναν εξισορροπημένο οργανισμό απαλλαγμένο από το στρες και εναρμονισμένο με τις  βαθύτερες λειτουργίες του, τα προϊόντα που θα εφαρμόσουμε εξωτερικά θα διεισδύσουν βαθύτερα και θα αποδώσουν το 100% των δυνατοτήτων τους.

Η Ολιστική Αισθητική απαιτεί σαν απαραίτητη προϋπόθεση τις γνώσεις της κλασικής αισθητικής και επιπρόσθετα την εξειδίκευση σε πολλές άλλες συμπληρωματικές/εναλλακτικές ειδικότητες.
Η κάθε ειδικότητα λειτουργεί σαν ένα αυτόνομο ολοκληρωμένο σύστημα, αλλά και συνδυαστικά με τις υπόλοιπες.

Έχουμε τη δυνατότητα να προσαρμόσουμε μία ή και  περισσότερες μεθόδους ανάλογα με τον  χώρο, την εποχή, τις κλιματολογικές συνθήκες, αλλά και ανάλογα με τις ιδιαιτερότητες – ανάγκες του κάθε ανθρώπου σε συνδυασμό με το εκάστοτε προϊόν που θα επιλέξουμε.

Μπορούμε επίσης να προσαρμόσουμε την ανάλογη μουσική, τα χρώματα, τους κρυστάλλους, τα κοχύλια, τις ηφαιστιογενείς πέτρες και άλλα φυσικά μέσα -όπως βότανα, σπόροι- για να έχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στο σώμα σε συνδυασμό με την ψυχική και πνευματική ευεξία.

Καθηγητές