Ψυχίατρος

Σπούδασε ιατρική στο Πανεπιστήμιο της Αθήνας και ειδικεύτηκε στην ψυχιατρική. Ασχολήθηκε με την Συστημική Ψυχοθεραπεία στο Αθηναϊκό Κέντρο Μελέτης του Ανθρώπου (ΑΚΜΑ) και στο Κέντρο Ψυχικής Υγιεινής Αθηνών και υπήρξε μέλος της Κινητής Ψυχιατρικής Μονάδας σε πρόγραμμα Ψυχιατρικής Περίθαλψης Υπαίθρου. Η γνωριμία της με τις ενεργειακές θεραπείες, κατά τα μέσα της δεκαετίας του ‘80, αποτέλεσε το επόμενο βήμα στην εξέλιξη της συστημικής της σκέψης.

Παρακολούθησε μαθήματα ομοιοπαθητικής για γιατρούς στο Ινστιτούτο Ερευνών και Εφαρμογών Ομοιοπαθητικής Ιατρικής (1985-1988) και αργότερα το 2ετές (2001-2003) εκπαιδευτικό σεμινάριο στην Ομοιοπαθητική, που πραγματοποίησε ο Γ. Βυθούλκας στην Αθήνα και την Αλόννησο.

Στα 1988, γνώρισε τα ανθοϊάματα Μπαχ και ανακάλυψε σε αυτά ένα ιδανικό μέσο ψυχικής εξισορρόπησης και προσωπικής εξέλιξης. Από τότε και μέχρι σήμερα δεν έπαψε να ερευνά και να εφαρμόζει τις θεραπευτικές και αναγεννητικές δυνατότητες όλο και περισσότερων ανθοϊαμάτων, που ανακαλύπτονται και κατασκευάζονται σε διάφορα μέρη του κόσμου. Ανάμεσα στα ανθοϊάματα που χρησιμοποιεί συμπεριλαμβάνονται, πλην των ευρέως πλέον γνωστών Ιαμάτων Bach, τα ανθοϊάματα της FES (Flower Essence Society) της California, τα Australian Bush και Australian Living Essences, τα ανθοϊάματα και τα gem elixirs του Pegasus, Himalayan Enhancers, Dancing Light Orchids, Master’s Flower Essences, AUM Himalayan Sanjeevini, κ.ά. Από το 1997 είναι Certified Practitioner και συνεργάτης της Flower Essence Society (FES) της California.

Εχει εκπαιδευτεί στην εφαρμοσμένη κινησιολογία του Gordon Stokes, στις μεθόδους EMDR και EFT και στη θεραπευτική ύπνωση. ΕΙΝΑΙ ιδρυτικό μέλος του Ελληνικού Ινστιτούτου Θεραπευτικής Ύπνωσης (ΕΛΙΘ.Υ).