Ιατρικός Βιολόγος – Ρεφλεξολόγος- Ομοιοπαθητικός

Απόφοιτος του Πανεπιστημίου της Γένοβα με ειδικότητα Βιοϊατρικής. Διατριβή με τίτλο: «Παράμετροι εκτίμησης της αυθόρμητης μεταβολής των ανθρωπίνων κυττάρων». Υπήρξε επί τρία χρόνια επιστημονική συνεργάτης του ινστιτούτου της μικροβιολογίας της Γένοβα στον τομέα της κυτταρογενετικής και διάγνωσης μολυσματικών ασθενειών. Διδάσκει Ιταλικά και από το 1977 – 1984 δίδαξε σε δημόσια γυμνάσια και λύκεια τα μαθήματα φυσικής, χημείας, βιολογίας, ανθρωπολογίας κλπ.

Από το 1990 – 1995 συνεργάστηκε με τον οργανισμό E.N.F.A..P. (Εθνικός οργανισμός μόρφωσης και επαγγελματικής εκπαίδευσης) που με χορήγηση της ΕΟΚ οργάνωσε σειρά μαθημάτων βιολογικών και χημικών εργαστηρίων, σαν καθηγήτρια θεωρητικών και πρακτικών μαθημάτων σχετικά με το περιβάλλον.

Είναι ενταγμένη στο διδακτικό προσωπικό του εθνικού κέντρου δημόσιας διοίκησης στον τομέα περιβαλλοντικής διαχείρισης όπου διδάσκει θέματα περιβάλλοντος.

Έχει σπουδάσει Ρεφλεξολογία, Ηλεκτροβελονισμό, Βοτανική Ιατρική, Αρωματοθεραπεία, Διατροφολογία, Γεμμοθεραπεία και πλήθος άλλων εναλλακτικών θεραπευτικών μεθόδων.